01.
Galleriet

02.
Investeringen

03.
Gennemgang

Information

De perfekte små tæer. De små fingre. Det helt eget ansigtsudtryk, der for nu og resten af livet omslutter dit hjerte.

Gå ikke glip af muligheden for at indfange alle de perfekte detaljer i dit nye lille bundt af glæde. Med studiesessioner og hjemmeportrætter tilgængelige, kan alle i nye (og erfarne) mødre slappe af.

Det er så enkelt!

Kontakt os, og vi vil forklare, hvordan du planlægger en nyfødt fotosession (fordi babyer sjældent kommer på deres terminsdato)! 

Derfor er vi også flexible, så du kan forevigøre den lille ny.

 

En foto session

Når du vælger en studiesession, foregår det hjemme hos mig, og jeg tager mig af alt det praktiske. Jeg har alt i tæpper, belysning, baggrunde, stoffer, poseringskurve og hvad vores fantasi ellers kan hjælpe os med. Jeg gør alt for at få din baby til at se ekstra nuttet ud, men chancerne er, at du allerede har gjort et fremragende stykke arbejde på den konto. Til en baby fotosession har du adgang til hele min babygarderobe. Vi har bluser, bukser, korte bukser, hatte og pandebånd i en række forskellige stoffer og farver.

I en roligt miljø

Jeg har pusleplads og et behageligt sted at amme eller slappe af. Kom trygt med din baby, og du kan læne dig tilbage og lade mig gøre det jeg er bedst til. Måske du kommer til at knibe en lille tåre, når du ser din lille guldklump blive sat i scene og får taget sine første billeder. Der kan være mange følelser i spil!

Bare tag det helt roligt, jeg har prøvet det før og jeg ved lige hvad der skal til. Ellers sidder du jo kun få meter fra, hvis det skulle blive nødvendigt.

Jeg er allerede spændt på at møde din lille baby!

Vi har masser af individuelle tilpasninger til vores baby fotosessions. Kontakt os for at komme igang…

Lad os Chatte…

Se hvad vi kan

Se hvad andre forældre siger

Fortællinger

Sally A.

“Annie er vidunderlig og nem at arbejde med.”

Hun lavede alle min søns billeder fra nyfødt – 2 år. Ikke den nemmeste alder at indfange, men hun har altid tålmodigheden til at vente på det perfekte billede. Tak!”

Janice A.

“Annie er fantastisk dygtig!”

Hendes billeder er fantastiske. Hun er professionel og super nem at arbejde med!!! Hun passede os ind med kort varsel, og billederne af vores søn blev fantastiske!”

Kara T.

“Super tilfreds med det arbejde hun udførte.”

Hun har et hyggeligt lille studie. Det var super afslappende efter alt stresset som nybagt mor sad jeg nu og drak kaffe, mens hun lavede alt arbejdet.”

Send os en besked

Kontakt os